hits

" Ta en Trump" du også !

kommentarer

Donald Trump, "The great businessman", fikk full pott på fjoråret og kunne innkassere et stort utbytte som nåværende president i USA. Hans utbytte ellers har nok også vært formidabelt som suksessfull forretningsmann, blant de beste i USA. Men rollen som president gir ham nok en ekstra inntjening også som forretningsmann videre, og han kan smile.

Vi andre "dødelige" må nøye oss med mindre forhold, men det er trolig ikke mange som misunner ham verken hans lave popularitet eller alle pengene han strengt tatt ikke trenger. I stedet kan vi glede oss over at vi faktisk er litt bedriftseiere hele gjengen!

Veldig mange av oss eier nemlig Coop sammen, andelslaget som gir oss utbytte nå i månedsskiftet januar/februar. I tillegg gir sameiet vårt en rekke rabatter hos bensinstasjoner, hoteller, samt verdikuponger og forsikringer. Og dette er ingen reklame, jeg er ikke kjøpt og betalt av noen. Men jeg eier sammen med mange av dere, så en liten info blant sameiets medlemmer...Andre ordninger er eksempelvis Trumf kortet og mine søk på tidligere undersøkelser angående uttak, viser at det er enorme summer som blir stående på disse kontoene, noen blir nok avglemt, men flere og flere benytter i alle fall Coop kontoen som sparekonto. Ifølge undersøkelser fra 2016 (Aftenposten) så viste det seg at det var mest menn som hadde utestående på denne medlemskontoen.

Selv om du ikke får like mye i utbytte i år som Donald Trump, så kan det være veldig greit med litt ekstra penger nå på nyåret. Mange glemmer dette utbyttet. Og ønsker du å ha en sparekonto, er denne en perfekt mulighet siden du ikke merker sparingen i hverdagen og renta er i tillegg blant markedets beste på innskudd. Godt Utbytte!

 

Les også. Brukte penger på kvinnfolk og "piss"

Les også: Sjokktall