hits

Denne vil jeg ha !!

kommentarer


 

Vet du det ??

Jeg spurte venner og familie om de visste om denne muligheten, men av de 8 jeg spurte, var det faktisk ingen som visste om denne muligheten, alle visste om muligheten for å gå inn på en enkeltbutikk, men ingen visste om denne muligheten for å sjekke alle sammen på en gang. 

 

Matvarer

Alle tilbud på varene som gjelder det vi har størst anledning til å regulere i privatøkonomien og den utgiftsposten som kan gå fra minimum til veldig mye..Egentlig helt utrolig når det er en mulighet som har eksistert i flere år. Men må innrømme at jeg ikke visste det selv, kremt... så kanskje er det noe med at dette er elektronisk og en mulighet blant mange muligheter i mobilverden. Jeg er i allefall ikke særlig teknisk anlagt og det har høyst sannsynlig litt sammenheng der.  Jeg føler allerede at jeg ikke har fått sjekka alle tilbudene godt nok siden jeg ikke visste om dette.

Men gjett om jeg da ble positivt overraska !  Selv har jeg en liten konkurranse med meg selv om å handle mer og mer økonomisk når jeg handler matvarer. Og det å knuse sitt eget budsjett er morro faktisk !  Og det fordi det er så mye spare på akkurat det området om du sjekker og jeg tror ikke mange er klar over hvor mye egentlig. Matbudsjettet er det området du virkelig kan gjøre en forskjell i familieøkonomien..

 

Oversikt

Alle matvarekjedene, Narvesen og 7 eleven, er representert på student appen:  mattilbud, og du kan gå inn på hver enkelt og få oppdaterte tilbud på alle matvarer fra disse stedene og se dette i sammenheng med alle de andre butikkene.

Det fine med alle matvaretilbudene på ett sted, er at du faktisk kan gå inn på forhånd på appen og deretter lage din egen meny ut fra hva som er rimeligst den uka. Veldig bra syns jeg.  Og det at det er flere kjeder, vil bety at de fleste vil finne noe de pleier å kjøpe veldig mye av, til en rimelig pris i en av butikkene, og det er jo nettopp målet for mange:

Det du kjøper ofte og mye av lønner det seg å handle så rimelig som mulig og fange opp når det er på tilbud.

 

Kategorier:

Inne i oversikten på appen mattilbud, er det noe smart også:  du kan velge øverst mellom: " tilbud " eller  " kategori "  I den sistnevnte får du oversikt over eksempelvis alle tilbud i kategorien brus, eller for kjøttdeig, og sånn er det videre inndelt i de mest kjente matvarene. Du har i tillegg en egen underkategori på ferdigmat.

 

 

Strid om lignende app

Regjeringspolitikere og konkurransetilsynet har vært uenige med Forbrukerrådet  om en tidligere foreslått app, som  kunne vise lignende tilbud fra flere matvaregiganter. Forbrukerrådet ville ha en slik app selv, men Næringsministeren mente at dette ville være negativt og styrke samarbeid mellom matvarekjeder. Professor i økonomi Steinar Strøm var uenig i dette og på Forbrukerrådets side, og jeg tar med artikkelen som jeg anser svært interessant :   Ny app nektes....

 

 

Hurra for studentene

I alle fall er denne Mattilbud- appen eksisterende i dag og denne appen er laget av studenter som så at de kunne spare penger på å handle på tilbud.

Appen har siste ukes tilbud i Mars ser jeg -  så da har dette gått professorens vei og vi som ønsker gode lave tilbud er lykkelige over det. Motiver og analyser er mindre viktig å henge seg opp i her etter min mening, prisene er viktigst ! 

I tillegg får du ukens tilbud i denne appen, som viser det aller beste tilbudet blant matvaregigantene, samt ukens middagsforslag noe jeg synes virker inspirerende.

 

En av de jeg spurte om de kjente til denne appen ville mye heller handle i Sverige enn i dyre Norge, - ok dette er jo en mulighet om du ikke bor alt for langt fra grensa tenker jeg.  Men det er jo et poeng å ta bensinutgifter med i regnestykket og ikke bare tenke "kosetur" til Sverige og ikke bruke mer penger enn man hadde tenkt.  Jeg holder meg i Norge men vil nok bruke flere butikker enn tidligere, alt etter tilbudene som kommer. Konkurranse er nemlig bra for oss som bruker pengene våre der ute.

 

Følg meg gjerne via FB

 

Les også : Nei, jeg selger aldri huset !

#familie #mat